BRIDGE LEGAL

Ons kantoor

Bridge Legal is een jong, gedreven en dynamisch Advocatenkantoor, gevestigd op het eilandje in Antwerpen, dat zich hoofdzakelijk gespecialiseerd heeft in het Commercieel recht, met een specifieke nadruk op het invorderen (Incasso) van uw onbetaalde facturen, tegoeden, huurgelden,….. zowel in de business to consumer als in de business to business relaties.

Het kantoor wenst de ideale brug te zijn naar een vlot en efficiënt ondernemerschap alsook tussen klant en tegenpartij.

Het kantoor onderscheidt zich in deze Incasso-wereld van de loutere Incasso-kantoren en gerechtsdeurwaarderskantoren door haar uniek systeem en haar zeer snelle, efficiënte en vooral transparante service!

Door haar jarenlange juridische ervaring en het feit dat uw dossier uitsluitend door advocaten wordt behandeld, biedt dit de mogelijkheid dat uw dossier van A tot Z (van de minnelijke fase tot en met de gerechtelijke fase) kan afgehandeld worden met transparante en éénduidige prijsafspraken en snel resultaat tot gevolg.

Bij Bridge Legal zal u bij het laten invorderen van uw tegoeden nooit geconfronteerd worden met onduidelijke en hoge ereloonstaten, daar zij in haar vakdomein enkel afrekent op basis van het effectief behaalde resultaat, zonder verrassingen.

Brede expertise

De jarenlange expertise en een grote diversiteit aan cliënten, heeft er tevens toe geleid dat het kantoor zich ondertussen o.a. ook heeft kunnen specialiseren in het bouwrecht, verzekeringsrecht, aansprakelijkheidsrecht en transportrecht.

Laat ons samenwerken

Kunnen wij op vlak van expertise iets betekenen voor uw organisatie?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak