Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/sites/web/bridge-legalbe/www/wp-content/plugins/analytics-tracker/analytics-tracker.php on line 755

BRIDGE LEGAL
Uw brug naar vlot ondernemen

Over ons

Bridge Legal heeft zich gespecialiseerd in het commercieel recht, met als core-business de incasso van A tot Z van onbetaalde facturen en tegoeden, zowel in de business to consumer als in de business to business relaties.

Bridge Legal onderscheidt zich in deze incasso-wereld van de standaard incasso-bureaus en gerechtsdeurwaarderskantoren.

Door haar specifieke juridische en jarenlange ervaring en het feit dat uw dossier uitsluitend door advocaten en juridisch geschoolde medewerkers wordt behandeld, biedt dit de mogelijkheid dat uw dossier van A tot Z (van de minnelijke fase tot en met de gerechtelijke fase) kan afgehandeld worden op hoog niveau en met transparantie, éénduidige prijsafspraken en een snel resultaat tot gevolg.

Deze specialisatie laat ons kantoor toe om ieder bedrijf, zelfstandige of particulier op een zelfde, snelle en zeer efficiënte wijze van dienst te zijn.

Wat zeggen onze klanten

“Onze diverse bedrijven van de “Dockx Group” doen al meer dan 15 jaar beroep op de diensten van het incasso Advocatenkantoor Van Loon. Wij blijven deze partner graag trouw omwille van de enorme snelheid, correctheid en efficiëntie bij de afhandeling van onze dossiers. Een belangrijke troef van dit kantoor is ook de persoonlijke aanpak van elk dossier en het feit dat je bij dit kantoor nooit voor verrassingen komt te staan aangaande erelonen e.d. Men werkt er uitsluitend op basis van het effectief behaalde resultaat, zodat het financieel risico voor ons als cliënt steeds tot het minimum wordt herleid, waarvoor dank!”

Jozef Dockx – Dockx Group

“Ons bedrijf doet al enkele jaren beroep op de diensten van Advocatenkantoor Van Loon. Dit kantoor heeft bij ons een 100% tevredenheidsscore gehaald. Er waren hooguit 10% van de dossiers waarin de gelden niet of niet volledig konden worden gerecupereerd, doch was dit uitsluitend te wijten aan een gerechtelijke organisatie of faillissement. Doch ook daarin heeft dit kantoor ons nadien verder zeer goed begeleid. Dit Advocatenkantoor biedt vele extra diensten aan dat een standaard incassokantoor ons nooit heeft kunnen bieden.”

Carine Van Nyverseel – Doeco NV

“Ondertussen werken wij meer dan een jaar samen met Advocatenkantoor Van Loon, dit voornamelijk voor inning van openstaande facturen en geschillen met klanten in de bouwsector. Meester Van Loon volgt onze - soms best complexe - dossiers snel op en is steeds bereikbaar, wat voor ons een grote meerwaarde is. Bovendien weten wij zijn eerlijk advies steeds op prijs te stellen.”

Stien Van Peer – DL Groep

“Dankzij gebruik te maken van de Yuki software, worden onze klanten op de voorziene data automatisch aangemaand tot betalen. Hoewel dit zeer consequent gebeurd, blijkt dat sommige klanten helaas halsstarrig weigeren te betalen en denken het recht te hebben dit niet te moeten doen. Steven en zijn team krijgen van ons de dossiers uit yuki en slagen er toch in om 100% van de dubieuze klanten hun gelden te recupereren, op een faillissement na. Doe zo voort. Wij zijn alvast zeer tevreden van onze samenwerking.”

Marc Coppens – The Yuki Company

“Imtech Belgium is een vooraanstaande speler op het vlak van installatietechnieken binnen de tertiaire en industriële sector, met daartoe tevens een nauwgezette financiële opvolging. Daartoe vraagt het soms, dat ten aanzien van onze openstaande invorderingen, beroep dient worden gedaan op een externe partner. In die optiek bestaat tussen Imtech Belgium een nauwe professionele samenwerking met het Advocatenkantoor Van Loon. Graag onderschrijven wij het professionele en uiterst adequate karakter van Advocatenkantoor Van Loon, dewelke met hun daadkracht ons meermaals konden ondersteunen in binnenlandse en buitenlandse opdrachten.”

Jeroen Van Parijs – CEO Imtech Belgium

“Reeds enkele jaren werken wij zeer goed samen met Advocatenkantoor Van Loon. Gezien er zelfs in de vrijetijdsbesteding soms problemen zijn, hoofdzakelijk met “vergeten of nooit ontvangen” facturen, dienen ook wij vaak verdere stappen te ondernemen. Alhoewel het inschakelen van een advocaat zowat de laatste stap is om een betaling te krijgen, gaan wij nu wel sneller over tot deze oplossing dan vroeger. Dit omwille van de zeer snelle en goede resultaten die dit kantoor steeds voor ons heeft behaald. Wij hebben al jaren een perfecte samenwerking met het Advocatenkantoor Van Loon, welke werken op een zeer interessante % basis en volgens effectief het gerealiseerde resultaat.”

Patrick Van den Bulck – RYCB

“Ik hou van de snelle en accurate opvolging van slechte betalers voor het te laat is. Voeg daarbij de duidelijke communicatie en je weet waarom wij én ondertussen ook enkele van onze klanten kiezen voor Advocatenkantoor Van Loon.”

Ruth Boel – Annexe

Snel incasseren

Draag nu uw incasso opdracht over, dan nemen wij uw incasso direct in behandeling. Uw debiteur krijgt vervolgens maar enkele dagen de tijd voor een betaling. We zitten er bovenop!

Online incasseren

Ontmoet het kantoor

Bridge Legal is een jong, gedreven en dynamisch Advocatenkantoor, gevestigd op het eilandje in Antwerpen, dat zich hoofdzakelijk gespecialiseerd heeft in het Commercieel recht, met een specifieke nadruk op het invorderen (incasso) van uw onbetaalde facturen, tegoeden, huurgelden,….. zowel in de business to consumer als in de business to business relaties.

Laat ons samenwerken

Kunnen wij op vlak van expertise iets betekenen voor uw organisatie?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak